![]() |
![]() |
|
|||||||
| Rejestracja | Downloads | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Tags |
| Brak |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
No cataclysm zapowiada się ciekawie
![]() ![]() Ulepszony silnik graficzny, nowe profesje Tutaj krótki filmik z konferencji. Worgen Gameplay Starting Zone - Cataclysm video by Konferencja blizzarda - Cataclysm
|
a mnie sie to wgl nie podoba :/ caly swiat zostanie zmieniony nie podoba mi sie to nowi gracze ktorzy ograzu zaczna grac w kataszita nie poznaja jak kiedys te krainy wygladaly chyba ze cofna sie do poprzednich dodatkow badz zobacza na SS ;p ...
wilkolaki w ally ?? wtf?! moze mialy byc z goblinami w hordzie lecz blizardowi pomysly na ally sie skonczyly i dodali tylko po 1rasie dla mnie to nieporozumienie jest... archeologia moze i bd fajna kojarzy mi sie z tym iz bedziemy odkrywac jakies rzeczy znaleziiione z poprzednich dodtkow lecz nie wiem czemu by to sluzylo hah ale to tylko dzialanie mojej wyobrazni... |
|
||||
|
No z jednym masz racje, osoba która nigdy nie grała w wow-a i zacznie grać odrazu na cataclysmie.. nie będzie wiedziała jak tak naprawdę to wyglądało.. (ale od tego są prywatne serwery
Ten klimat BT, SSC, TK... ehh.. Moim zdaniem prawdziwy klimat wowa jest w TBC 2.4.3.
|
W sumie fakt. Trochę już zaczynają kombinować, mam nadzieję, że nie przekombinują i nie wyjdzie im jakaś cienizna ^^ Prawdę mówiąc Blizzard odwala naprawdę kawał dobrej roboty ze swoimi grami (seria Warcraft, Starcraft, Diablo). Wierzę, że i teraz im się uda
|
|
|||
|
dokladnie tbc 2.4.3 jest super wszyscy tacy napaleni na BT hyjal itd kazdy tuyko o tym ladnie dopracowane no postarali sie i tyle ^^
fakt blizz robi super gry nie moge sie doczekac Diablo III i StarCraft II moze dzieki wow'ie maja tez kasiore na te projekty ^^ |
|
||||
|
No tak Diablo III zapowiada się bardzo dobrze
Cataclysm będzie wszystko nowe!!! na np Kalimdor misje, teren, i oczywiście POTWORY!!! Moby będą bardzo dostosowane do terenu. No i bez Lich Kinga. Jestem ciekaw Bossów które dodadzą. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|